Introduceți cuvântul cheie

Termeni si condiţii

Te rugăm să parcurgi cu atenție termenii și condițiile ce privesc utilizarea acestui site. Acest document va fi denumit în continuare „Acordul”. Utilizarea site-ului reprezintă acceptarea acestui Acord. Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica acest Acord oricând, fără o notificare prealabilă. Ca atare, te încurajăm să revezi acest acord de fiecare dată când utilizezi site-ul. Dacă nu ești de acord cu acești termeni de utilizare, te rugăm să nu folosești site-ul.

Tranzacțiile pe site

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă plasată pe site. Putem atât limita, cât și anula cantitățile comandate. În cazul în care vom modifica sau anula o comandă, vom încerca să te anunțăm, contactându-te pe adresa de e-mail și/sau la numărul de telefon furnizate de tine în momentul în care ai efectuat comanda.

Conținutul site-ului

Site-ul și toate materialele de pe site, inclusiv texte, imagini (ilustrații și fotografii), elemente de design și videoclipuri sunt deținute și controlate de zzzzzzzz. Poți folosi site-ul și conținutul său exclusiv pentru uz personal, necomercial. Nu ai voie să reproduci, publici, transmiți, distribui, afișezi, modifici, vinzi sau exploatezi în niciun fel conținutul site-ului. Site-ul și conținutul său sunt destinate promovării produselor și serviciilor societății comerciale zzzzzzz. Site-ul este controlat și operat de zzzzzzz SRL cu sediul în Str. Gloriei 151E, Com. 1 Decembrie, Jud. Ilfov.

Erori, inexactități și omisiuni

Uneori, se poate întâmpla să existe informații pe site-ul nostru care conțin erori de ortografie, inexactități sau omisiuni cu privire la disponibilitate sau la descrierea produselor, prețurilor, promoțiilor și ofertelor. Ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile și de a anula comenzile care s-au plasat în condițiile unei informații incorecte de pe site, oricând, fără o notificare prealabilă.

Culori

Facem tot posibilul să afișăm culorile produselor care apar pe site cât mai aproape de realitate. Nu îți putem garanta, însă, că ecranul monitorului tău va afișa cu exactitate aceste culori.

ro_RORO
Select your currency
RON Leu românesc
EUR Euro