Introduceți cuvântul cheie

Termeni si condiţii

Te rugăm să parcurgi cu atenție termenii și condițiile ce privesc utilizarea acestui site. Acest document va fi denumit în continuare „Acordul”. Utilizarea site-ului reprezintă acceptarea acestui Acord. Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica acest Acord oricând, fără o notificare prealabilă. Ca atare, te încurajăm să revezi acest acord de fiecare dată când utilizezi site-ul. Dacă nu ești de acord cu acești termeni de utilizare, te rugăm să nu folosești site-ul.

.LIVRARE

Cu siguranta sunteti nerabdatoare ca produsele comandate sa va ajunga cat mai repede.

Magazinul nostru, www.descult.com.ro, ofera posibilitatea livrarii produselor comandate prin firma de curierat rapid.
Termenul de livrare indicat în e-mailul dumneavoastră este estimativ și odată ce curierul a ridicat articolul, nu putem garanta datele de livrare. In mod firesc timpul de livrare este intre 1 – 2 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre noi.

Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat.

Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.

Vă rugăm să vă asigurați că toate detaliile de facturare și expediere sunt furnizate corect. Odată ce o livrare a fost expediată, nu putem redirecționa coletul și nici nu ne putem asuma responsabilitatea pentru coletele pierdute.

Conținutul site-ului

Site-ul și toate materialele de pe site, inclusiv texte, imagini (ilustrații și fotografii), elemente de design și videoclipuri sunt deținute și controlate de „DESCULT PE GLIE S.R.L”. Poți folosi site-ul și conținutul său exclusiv pentru uz personal, necomercial. Nu ai voie să reproduci, publici, transmiți, distribui, afișezi, modifici, vinzi sau exploatezi în niciun fel conținutul site-ului. Site-ul și conținutul său sunt destinate promovării produselor și serviciilor societății comerciale „DESCULT PE GLIE S.R.L”.

Erori, inexactități și omisiuni

Uneori, se poate întâmpla să existe informații pe site-ul nostru care conțin erori de ortografie, inexactități sau omisiuni cu privire la disponibilitate sau la descrierea produselor, prețurilor, promoțiilor și ofertelor. Ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile și de a anula comenzile care s-au plasat în condițiile unei informații incorecte de pe site, oricând, fără o notificare prealabilă.

Culori

Facem tot posibilul să afișăm culorile produselor care apar pe site cât mai aproape de realitate. Nu îți putem garanta, însă, că ecranul monitorului tău va afișa cu exactitate aceste culori.

ro_RORO
Select your currency
RON Leu românesc
EUR Euro